Will Knox
04 April 2019

Irish Pub Erin's Isle


Gratis toegang!
Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Gratis toegang


Dit concert vindt plaats in Irish Pub Erin's Isle.

De Britse singer-songwriter Will Knox heeft de gave om je binnen een paar seconden mee te nemen in een verhaal, verpakt in een prachtig liedje. Luister maar naar zijn laatste single ‘Stolen Car’ (bijna een miljoen streams op Spotify!). Op donderdag 4 april presenteren we hem voor het eerst mét band in Heerlen, in de fijne sfeer van de Irish pub Erin's Isle op het Wilhelminaplein. En, je leest het goed: het concert is nog gratis toegankelijk ook!

Will Knox is een singer-songwriter uit London die sterke banden met Nederland heeft. Zo werkte hij als liedjessmid al samen met o.a. Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij ook een BUMA/STEMRA award won. Want mooie liedjes schrijven is dé kwaliteit van Will. Liefst vol verhalen over het veranderende leven in de stad, familie, vriendschap en liefde. Het prachtige album ‘The River Ink’ (2016) staat er vol mee. Nummers die je stuk voor stuk bedekken onder een warme deken van melancholie en hoop. Niet voor niets noemt Will Knox zelf Nick Drake en Damien Rice als invloeden.Will Knox speelde in het voorprogramma van BLØF in Paradiso, op Concert at Sea en in vele huiskamers. In 2019 komt zijn langverwachte EP uit. Zijn nieuwe single ‘Stolen Car’ (2018) heeft inmiddels bijna 1 miljoen streams behaald. En nu gaat hij met band live spelen, op 4 april in Heerlen!

Dit concert vindt plaats in Irish Pub Erin’s Pub (Wilhelminaplein 16) en is een samenwerking tussen Erin’s Isle en de NIEUWE NOR. De toegang is gratis.


Meld je aan voor de nieuwsbrief