Wulf
+ Jules
03 May 2019

NIEUWE NOR - zaal


Uitverkocht!
voorverkoop: € 15,00
student/cjp: € 13,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Uitverkocht


Tijdschema: 20:00u. deuren open | 20:30u. - 21:00u. Jules | 21:30u. Wulf (verwacht einde: 22:45u.)

Wulf was in 2018 niet van de radio en streamingservices af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten, waarbij hij onder meer op festivals als Paaspop, Concert at Sea en Pop On Top optrad. In 2019 ziet zijn langverwachte debuutalbum het licht en komt Wulf tijdens zijn nieuwe clubtour op vrijdag 3 mei naar poppodium NIEUWE NOR.

Wulf is een 31-jarige vocalist, liedjesschrijver en producer en noemt zichzelf een laatbloeier. Een aantal jaar geleden besloot hij zijn goedbetaalde baan in te ruilen voor het onzekere bestaan als artiest, omdat hij wilde investeren in datgene wat hij de rest van zijn leven wil doen: zingen. Hij nam een leap of faith: praatte met mensen uit de industrie, netwerkte dat het een lieve lust was, ging liedjes schrijven met andere muzikanten en snuffelde aan alle facetten van het artiestenbestaan om zoveel mogelijk ervaring op te doen: niet alleen bij het schrijven van liedjes, maar ook melodieën bedenken, arrangeren, co-produceren en optreden.In 2016 brak hij door na zijn bijdrage aan zomerhit ‘Summer On You’ van Sam Feldt en Lucas & Steve. Na afgelopen jaar een aantal grote radiohits gescoord te hebben op eigen naam, en een waanzinnig festivalseizoen achter de rug te hebben gehad, duikt Wulf in het voorjaar van 2019 met een nieuwe plaat op zak het clubcircuit in.

SUPPORT: JULES
Jules (Julia van der Kleij) heeft een uniek en betoverend stemgeluid. Haar liefde voor oude soul is terug te horen zodra ze begint te zingen. De term ‘veelbelovend’ krijgt een nieuwe lading na het zien van de kleine Jules achter een enorme vleugel, waar ze haar liefdesverdriet bezingt in het nummer ’Baby It’s Over’.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief